De wegh van Meijl op Seven

Boeken

De Gouden Peelhelm
Ontdekking van het visioen van Constantijn

Het boek De Gouden Peelhelm is verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Hierin wordt het mysterie rond de Peelvondsten, de Gouden Helm en de Sierschijf van Helden onthult. 'Sierschijf van Helden' is overigens een foute benaming, omdat de beroemde Sierschijf niet op Heldens, maar op Deurnes grondgebied is gevonden. Verder komen alle andere belangrijke archeologische vondsten en getuigenissen aan bod, die allemaal in de onmiddellijke nabijheid van de Wegh van Meijl op Seven bekend zijn.

Het boek De Gouden Peelhelm kunt u al reserveren door € 30,00 (inclusief verzendkosten) over te maken op onderstaande bankrelatie NL79 ABNA 0113 5574 26 t.n.v. Wegh van Meijl op Seven te Grashoek. U ontvangt naast het boek, 310 pagina’s met ongeveer 80 illustraties in kleur, gratis een prachtige belevingskaart op basis van de topografische situatie van 1894 waarop alle tien Romeinse mijlen worden besproken.

Het betreft een wandelroute langs en door Peel, met het startpunt bij de St. Willibrordusput te Meijel en de route eindigt in de St. Fabianus en St. Sebastianus kerk van Sevenum. De rechterdeur naast de hoofdingang is hiervoor dag en nacht geopend.


'Bij het zien van de schitterende cover van De gouden Peelhelm van Huub Kluijtmans Krijg je meteen een vermoeden dat je een verhaal uit het verre verleden gaat lezen. De titel en subtitel maken nieuwsgierig, je wilt er meer over weten. Je wilt weten wat de link is van Constantijn en de gouden Peelhelm. De foto's in dit boek maken het boek compleet.' - Surfing Ann's Boeken Blog

Meer informatieE Palude EmergoE Palude Emergo
Nieuwe feiten en inzichten Peelvondsten


Van het boek E Palude Emergo (Uit het veen kwam ik boven) zijn nog exemplaren beschikbaar.
U kunt dit boek nog zolang de voorraad strekt bestellen à € 15,- per stuk.

Het is af te halen bij:
L.J.H. Kluijtmans
Helenaveenseweg 45
5985 NL Grashoek.
Graag vooraf even bellen op 06-22906123.

Het kan ook worden toegezonden à € 15,- per exemplaar exclusief administratie- en verzendkosten.
U kunt het verschuldigde bedrag overmaken op rekening NL79ABNA0113557426 t.n.v. Wegh van Meijl op Seven, Grashoek

Het postadres a.u.b. mailen aan: huub@deweghvanmeijlopseven.nl (i.v.m. toezending).
De bestelling wordt u per omgaande toegezonden.Ook interessant:
De website van André Vervuurt.
http://www.andre.vervuurt.net